Annonsera hos oss

Varje dag inspirerar och underhåller vi tittare med vårt innehåll och får dem att skratta, gråta, känna eller helt enkelt lära sig något nytt. Om du precis som vi tror att underhållning gör världen lite bättre och vill synas i sammanhang som präglas av glädje, värme och kreativitet har du kommit rätt.

Hos oss på Warner Bros. Discovery har du möjligheten att synas tillsammans med folkkära format som Wahlgrens värld, Superstars, Alla mot Alla med Filip och Fredrik, The Island Sverige, Vem tror du att du är, Jeopardy! och Över Atlanten. Vi har de starkaste profilerna, varmaste programmen och största sportevenemangen.

Vi erbjuder skräddarsydda annonslösningar i våra kommersiella kanaler: Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Discovery Channel, National Geographic, Eurosport 1, Eurosport 2, TLC och på discovery+. Som annonsör hos Warner Bros. Discovery når du miljontals människor genom att kombinera våra produkter.

Discovery+ är en global streamingtjänst och en av Sveriges snabbast växande onlineplattformar. Det är även vårt övergripande varumärke för sportinnehåll med de exklusiva rättigheterna för OS 2018-2024 samt Allsvenskan 2020-2025.

Låter det bra? HÖR AV DIG! Vi vill gärna ha kontakt och hitta på något roligt ihop!

Contact Us

Om oss

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) är ett ledande globalt mediehus som skapar och distribuerar innehåll med stor bredd och rik variation för tv, film och streaming. Med en av världens mest innehållsrika kataloger inspirerar, informerar och underhåller Warner Bros. Discovery publiken i mer än 220 territorier och länder och på 50 språk med välkända märken och produkter som: Discovery Channel, Max, CNN, DC, Eurosport, HBO, HGTV, Food Network, Investigation Discovery, TLC, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies med flera. För mer information, gå till www.wbd.com

Warner Bros. Discovery har organisationsnummer 556431-2469 och har sitt säte i Stockholm.

Kontakt

Adress:

Tegeluddsvägen 80

114 99 Stockholm

+46 (0)8 520 55555

 

Kundtjänst:

031 31 31 139